top of page
Copie de 475A0461-v2.png

KLASSISK
DESIGN 

Franska Stella har designat foosballspel av ypperlig kvalitet sedan 1928. Spelen tillverkas i Frankrike med fokus på detaljer och hantverkstradition, där alla material är mycket omsorgsfullt utvalda. Stella utlovar 50 års garanti på sina inomhusspel. Stellas DNA är det ”livliga franska kaféet” med förkärlek för estetik, historik och glädjen i mötet med andra människor.

 

475A0537.jpg

GENUIN
SPELGLÄDJE 

1-mot-1-spelet ”Toi & Moi” med 2 rader spelare är snabba och målrika.  De större 2-mot-2-spelen ”Millesime” med 4 rader spelare på vardera sida är underhållande och ger utrymme för gott om tricks. Unna dig en stunds avkoppling med familj, vänner, arbetskamrater - i stan, på ett kafé, utomhus eller inomhus. Stellas spel skapar kontakt mellan människor i en tid då mobiltelefoner och skärmar upptar en stor del av vår vardag.

Champion Collector-3.png
_JHB8332-psg-stella.png

MÄNGDER AV
TILLVAL 

Designa ditt eget Stella spel. Välj allt från målburar, räkneverk och handtag till färger, spelartyper och materialval. Du kan utan problem skräddarsy ditt eget bord med företagslogga på sidan eller på spelplanen, matchtröjor från favoritlaget m.m. Dina egna preferenser och behov gör spelet till ditt eget - och passar in på precis det sätt som du önskar.

ChampionOutdoor-cam01_0005.png
Champion Collector (1).jpg
bottom of page